Yritys tunnissa ja palvelut puolessa

Yritysneuvonta

Lapuan Yrityskeskus ja Lapuan Kehitys tarjoavat sinulle yrittäjänä tai yrittäjyyttä harkitsevana yritystoiminnan yleis- ja perustamisneuvontaa yhden luukun periaatteella. Saat helposti ja maksuttomasti kattavan yritystoiminnan tietopaketin ja oikeat osoitteet tärkeiden kontaktien luomista varten.

Yrityksen perustaminen

Yritys on helppo perustaa, mutta oikein tehtynä matkaan mahtuu monta mietittävää asiaa. Hyvällä pohjasuunnittelulla pystyt minimoimaan liiketoimintaan aina liittyvän riskin. Toimimme oppaanasi liikeidean hiomisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksen hakemisessa ja oikeiden verkostojen hankkimisessa.

Uusyrityskeskus Neuvoa-Antava tarjoaa Yrityskeskuksen lisäksi aloittaville yrittäjille maksuttomia ja luottamuksellisia neuvontapalveluja. Tässä hyvä tiivistelmä eri yhtiömuotojen eroista.

Toiminnan kehittäminen

Yrityksen toimintaa kannattaa kehittää jatkuvasti. Sparraamme sinua tulevaisuuden mahdollisten kehityshankkeiden hahmottamisessa ja autamme investointien suunnittelussa ja kannattavuuslaskelmissa sekä rahoituksen hakemisessa niin julkisten tukien kuin yksityisenkin rahan lähteistä. Ely-keskuksen kautta on käytettävissä myös laaja asiantuntijaverkosto koko Suomesta, hyvin edullisesti. Ely-keskuksen kehittämispalvelut ja avukset sekä yritystuet löytyvät täältä.

Oikeat toimitilat tukevat yrityksesi kasvua

Kauttamme saat tietoosi juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Olemme mukana myös uusien tilojen rakentamisessa koko projektin ajan tontin paikasta rahoituksen ja rakentajien etsimiseen saakka.

Hoidamme kaupungin omistuksessa olevia toimisto- ja teollisuustilojen vuokraamisen yritysten käyttöön.

Yrityksen omistajanvaihdokset

Eläköityminen, laajentaminen, keskittyminen omaan ydinosaamiseen, toimialan vaihdot – omistajanvaihdoksiin on lukuisia syitä. Tärkeintä on, että vaihdokseen valmistaudutaan huolellisesti etukäteen, olipa kyseessä toiminnan ostaminen tai myyminen. Autamme sinut alkuun prosessissasi ja kytkemme mukaan tarvittavat asiantuntijat.

Lapuan kaupunki elinkeinopalvelut

Lapuan kaupunki vaihde
p. 06 438 4111, yritys@lapua.fi

Poutuntie 8, Lapua (Tekninen keskus samassa rakennuksessa)

Elinkeinotoimenjohtaja Jouko Vuolle
p. 044 438 4050
jouko.vuolle@lapua.fi

Toimitusjohtaja Matti-Pekka Dahlgren, Lapuan Kehitys Oy
p. 044 438 4015
matti-pekka.dahlgren@investlapua.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lapuan kaupungin elinkeinopalveluiden uutiskirje, niin saat hyödyllistä tietoa yritystoimintaasi, tietoa tulevista tapahtumista sekä uusista ja vapautuvista tonteista ja toimitiloista

Copyright 2019 – Lapuan Kaupunki – Kaikki oikeudet pidätetään