Mainostoimisto Riima Oy

Lapualainen RiimaPlan on vahvistanut palveluaan vakaasti ja suunnitelmallisesti. Entuudestaan vahvaa liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämisosaamista on täydennetty tuoreeltaan seinäjokisen Mainostoimisto Jukka Kamisen liiketoiminnan ostamisella.

Design, digitaalisuus ja ohjelmisto-osaaminen kohtaavat kaikissa RiimaPlanin toiminnoissa painotuotteista sähköiseen viestintään. Asiakasyritysten liiketoimintaa kehitetään suoraviivaisesti ja kustannustehokkaasti, ilman turhia välikäsiä ja byrokratiaa. Riimassa panostetaan ideointiin ja luovaan suunnitteluun, joiden avulla yritysten vahvuudet saadaan esille ja erottumaan joukosta.

Kaikki mainosmateriaalit tehdään ajan hengen mukaisesti digitaaliseen muotoon. Verkkosivuston ja kaupan lisäksi asiakaskohtaamisia vahvistetaan sähköisellä markkinoinnilla. Analytiikan, kävijäprofiloinnin ja markkinointiautomaation keinoilla päästään pureutumaan syvälle asiakkaan liiketoimintaan.

RiimaPlanin työvälineitä ovat muun muassa markkinoinnin ja myynnin digitaaliset analysointipalvelut, joilla markkinointi kohdennetaan oikeaan segmenttiin siten turhat markkinointieurot karistetaan pois tuloslaskelmasta.

RiimaPlanin toimitusjohtaja Juha Lemponen kertoo mielellään lisää yhteistyömahdollisuuksistanne, joten ota empimättä yhteyttä häneen!

Mainostoimisto Riima Oy

www.riima.fi

 

Turku

Postikatu 2, Kenno Lounge
20250 Turku
puh. 040 356 6816

 

Seinäjoki

Kalevankatu 11-13
60100 Seinäjoki
puh. 050 446 0030

 

Lapua

Lassilantie 12

62100 Lapua
puh. 050 446 0030

Lapuan kaupunki elinkeinopalvelut

Lapuan kaupunki vaihde
p. 06 438 4111, yritys@lapua.fi

Poutuntie 8, Lapua (Tekninen keskus samassa rakennuksessa)

Elinkeinotoimenjohtaja Jouko Vuolle
p. 044 438 4050
jouko.vuolle@lapua.fi

Toimitusjohtaja Matti-Pekka Dahlgren, Lapuan Kehitys Oy
p. 044 438 4015
matti-pekka.dahlgren@investlapua.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lapuan kaupungin elinkeinopalveluiden uutiskirje, niin saat hyödyllistä tietoa yritystoimintaasi, tietoa tulevista tapahtumista sekä uusista ja vapautuvista tonteista ja toimitiloista

Copyright 2019 – Lapuan Kaupunki – Kaikki oikeudet pidätetään