Vuorenmaa Yhtiöt Oy

– Kannattava Kumppani

Vuorenmaa on kannattava kumppani Luottamus, hyvä palvelu ja pitkäjänteinen toiminta ovat säilyneet perheyrityksemme ytimessä jo vuodesta 1946.

Kannattava kumppanuus koostuu palvelusta, asiakkaidemme tarpeiden mukaan elävästä laajasta varastosta sekä kyvystämme toimittaa aina sopivin ja hyödyllisin tuote. Asiakkaat voivat pienentää oman varastonsa arvoa ja tehostaa toimintaansa ilman tuotantoseisokkeja.

Alan parhaat merkit ja osaava henkilökunta takaavat laadukkaan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Laakereiden, voimansiirron ja muiden teknisten tuotteiden oma maahantuonti varmistaa asiakkaidemme kilpailukyvyn ja toimintavarmuuden.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laakerit, tiivisteet, hihnat ja hihnapyörät, ketjut ja ketjupyörät, sähkömoottorit, pneumatiikka, työkalut, kemikaalit sekä asiakkaan piirustusten mukaan valmistettavat sopimusvalmistusosat.

Tervetuloa asiakkaaksemme, etsimme sinulle kannattavan ratkaisun!

 

Vuorenmaa Yhtiöt Oy

Latojantie 1 , 62100 Lapua
puh. +358 207 101600
lapua@vuorenmaa.fi

Lapuan kaupunki elinkeinopalvelut

Lapuan kaupunki vaihde
p. 06 438 4111, yritys@lapua.fi

Poutuntie 8, Lapua (Tekninen keskus samassa rakennuksessa)

Elinkeinotoimenjohtaja Jouko Vuolle
p. 044 438 4050
jouko.vuolle@lapua.fi

Toimitusjohtaja Matti-Pekka Dahlgren, Lapuan Kehitys Oy
p. 044 438 4015
matti-pekka.dahlgren@investlapua.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lapuan kaupungin elinkeinopalveluiden uutiskirje, niin saat hyödyllistä tietoa yritystoimintaasi, tietoa tulevista tapahtumista sekä uusista ja vapautuvista tonteista ja toimitiloista

Copyright 2019 – Lapuan Kaupunki – Kaikki oikeudet pidätetään